Flex Advocaten

Tarieven

Wij geloven in duidelijke en transparante prijsafspraken, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Wenst u een vaste prijs? Dan maken we graag een offerte indien uw dossier dat toelaat. Indien we in regie werken, vindt u op onze ereloonstaten een duidelijk en gedetailleerd overzicht van onze prestaties. Bovendien zijn onze overheadkosten begrepen in ons uurtarief. We rekenen dus geen extra administatieve kosten aan.

U kan onze actuele tarievenbrochure hier raadplegen en downloaden of hieronder onze abonnementsformules raadplegen.

Abonnementen

Het is vandaag van cruciaal belang om zich als onderneming bij de dagelijkse bedrijfsvoering op juridisch vlak te laten adviseren door een expert. Helaas wordt deze stap vaak te laat gezet en is men onvolvoende gewapend of voorbereid indien de onderneming plots in een rechtszaak betrokken is. Degelijk en duidelijk advies, door een huisadvocaat die met één been in uw onderneming staat, zelfs nog alvorens er betwisting ontstaat, kan het verschil op winst of verlies uitmaken voor de rechtbank.

Met onze abonnementsformules bent u verzekerd van snelle en correcte juridische ondersteuning voor een vaste prijs per jaar. Op die manier krijgt u snel, duidelijk en gedegen advies eender wanneer het nodig is en kan u uw juridische kosten perfect budgetteren. Indien u een abonnement onderschrijft, heeft u bovendien recht op een abonnementskorting voor prestaties die buiten het abonnement vallen.

Flex Silver

Voor ondernemingen die maar zelden nood hebben aan een advocaat maar zich toch proactief willen laten informeren over hun rechten.

Een budget van € 550,00 excl. BTW aan prestaties inbegrepen voor alle adviesverlening, onderhandeling en procedures, al dan niet in het kader van een dossier

Gereduceerd uurtarief -10% voor extra prestaties

€ 500,00
excl. BTW per jaar

Flex Gold

Voor ondernemingen die sporadisch betrokken raken in een procedure of wat meer nood hebben aan juridisch advies.

Een budget van € 2500,00 excl. BTW aan prestaties inbegrepen voor alle adviesverlening, onderhandeling en procedures, al dan niet in het kader van een dossier

Gereduceerd uurtarief -20% voor extra prestaties

€ 2000,00
excl. BTW per jaar

Flex Platinum

Voor ondernemingen die hun advocatenkosten vast willen kunnen budgetteren.

Alle adviesverlening, onderhandeling, procedures in het kader van uw normale bedrijfsvoering onbeperkt inbegrepen

Quick legal audit waarbij juridische risico’s in uw bedrijf worden opgespoord en proactief aangepakt

Volgens gepersonaliseerde prijsofferte

Flex in-house

Uw bedrijfsadvocaat intern inschakelen in uw kantoor, structureel of tijdelijk voor een overeengekomen aantal uren per week of maand.

Volgens gepersonaliseerde prijsofferte